Verbatim Power Packs verlengen accuduur iPad

Verbatim Power Packs verlengen accuduur iPad (2012-11-21)

Krachtige Verbatim Power Packs bieden tot meer dan 10.000 mAh extra stroom aan onder meer iPad, iPhone en andere smartphones, tablets, e-readers en Bluetooth-koptelefoons — Verbatim breidt zijn assortiment consumentenproducten uit met een serie Portable Power Packs. Met deze draagbare accu’s voeren iPad-, iPhone- en iPod-gebruikers onder andere nog langer gesprekken zonder zich zorgen te maken over een lege accu. En kan men veel langer naar muziek luisteren, films kijken en gamen…

De Verbatim Power Packs zijn verkrijgbaar in verschillende versies en stijlen, waaronder een met maar liefst 10.000 mAh. De Power Packs verlengen de accuduur van een mobiel apparaat. Dit maakt ze ideaal om mee te nemen op zakelijke en privétrips, bij kamperen en autovakanties. Alle Verbatim Power Packs zijn zeer dun, zodat ze eenvoudig zijn mee te dragen. Dit terwijl ze volop stroom leveren voor zelfs de meest energiezuinige apparaten.

“Draagbare elektronica is een integraal onderdeel van ons leven geworden. Die maakt ons steeds productiever en mobieler. Maar daarmee nemen onze zorgen omtrent accu- en batterijduur wel toe”, zegt Simon Keighley, Product Manager Accessoires en Peripherals bij Verbatim. “De nieuwe Verbatim Power Pack-serie neemt deze zorgen weg. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en mee te nemen, waardoor je jouw mobiele apparaat gewoon kunt blijven gebruiken, waar of wanneer dan ook. Bovendien zijn ze intuïtief te bedienen: laad ze op, neem ze mee en sluit ze aan op je mobiele apparaat voor extra stroom op de momenten dat je die nodig hebt.”

Dual-USB Power Pack
Gemak en flexibiliteit samengevoegd in één accu. Ideaal voor frequente reizigers en zakenprofessionals die optimale draagbare stroomvoorzieningen willen. De Dual USB Power Pack heeft een speciale iPad-poort en een extra USB-poort voor gelijktijdig opladen.
Ordercode: VB-PBANK10AHD

http://www.verbatim-europe.nl/nl_26/product_dual-usb-power-pack_11644_0_40656.html
Ultra-Slim Power Pack
Ontworpen met het oog op de mobiele gebruiker, weegt de Power Pack met de afmeting van een creditcard een paar ons en past deze probleemloos in elk broekzak of tas. De Ultra-Slim Power Pack heeft een lithium-polymeerbatterij van 1200 mAh, waardoor extra vermogen beschikbaar is voor gebruikers die een optimale draagbare stroomvoorziening willen.
Ordercode: VB-PBANK1200

http://www.verbatim-europe.nl/nl_26/product_ultra-slim-power-pack_11644_0_40658.html
Portable Power Pack
Met deze draagbare accu die in een broekzak past, krijgt u extra gesprekstijd en afspeeltijd wanneer u dat nodig hebt. De handige en stijlvolle Portable Power Pack is voorzien van een lithium-ionbatterij van 2200 mAh en een micro-USB-oplaadkabel waarmee u voldoende stroom hebt op uw iPhone, iPod of apparaat dat via een micro-USB-station is opgeladen.
Ordercode: VB-PBANK2200

http://www.verbatim-europe.nl/nl_26/product_ultra-slim-power-pack_11644_0_40658.html
AA Power Pack
Alle 4 alkalinebatterijen of oplaadbare AA-batterijen omzetten in extra stroom voor uw iPhone, iPod, micro-USB-apparaat, e-reader of draadloze Bluetooth-headset. Door het ontwerp is het niet nodig om aansluitingen en stroomadapters te zoeken. Met de AA Power Pack, die kleiner is dan uw telefoon, kunt u overal ter wereld apparaten opladen met het gemak van een AA-batterij.
Ordercode: VB-PBANK4AA

http://www.verbatim-europe.nl/nl_26/product_aa-power-pack_11644_0_40662.html


Translate »
%d bloggers liken dit: