Sony Xperia E Black

De Sony Xperia E Black is een mooi onderdeel uit de Xperia-lijn van Sony. Deze smartphone heeft een snelle processor. Dit betekent dat uw toestel nauwelijks haperingen zal vertonen en dat is toch erg fijn werken. De Xperia E heeft een 3.2-megapixel camera en een videocamera aan boord. Daarnaast is er een accu aanwezig van 1500 mAh en A-GPS. Met deze laatste functie kunt u uw toestel gebruiken om de route naar uw bestemming te vinden. Uw toestel kan ontzettend nauwkeurig berekenen waar u zich bevindt, om u zo goed mogelijk te begeleiden.

3.5-inch

De zwarte Xperia E heeft een beeldschem van 3.5-inch. Dit beeldscherm heeft een perfecte grootte om met één hand te bedienen. Wanneer u niet beide handen vrij hebt om uw smartphone te besturen is dit ontzettend handig. U zult opkijken hoevaak u niet beide handen vrij hebt! Het toestel is bovendien compact genoeg om nog in uw broekzak te kunnen stoppen en is dus niet onhandig groot! Het scherm heeft een krasbestendige laag en beschermt uw Sony-toestel tegen krassen.

Persoonlijk toestel

Maak de Sony Xperia E Black helemaal eigen door middel van het Android-besturingssysteem! U kunt niet alleen applicaties in de Play Store downloaden om uw toestel te personaliseren, maar ook andere features dragen hieraan bij. Denk bijvoorbeeld aan het startscherm dat u naar eigen wens kan inrichten. Er is 4GB geheugen beschikbaar om uw bestanden op te zetten. Dit interne geheugen kan uitgebreid worden met een microSD-kaartje van maximaal 32GB.


Jordaan

Telecommunicatie

Met vriendelijke groeten.

Rene Jordaan

Swanendrift 56

3332 RN Zwijndrecht

Tel 078 6122207

Fax 0842220526

Mobile: 0651494654

Handelsreg 23082194

BTW -NL070460942B01

e-mail info@jortel.n is geworden (informatie@jortel.nl)

https://www.jortel.nl

Translate »
%d bloggers liken dit: