SD kaartjes

MicroSDXC (klasse 10)

Klasse 10-specificatie,
Specificatie van UHS-klasse (Ultra High Speed),
Ideaal voor gebruik in tablets met microSD-uibreidingssleuven en professionele digitale SLR’s,
microSDXC kan worden gebruikt in SDXC-/microSDXC-hostapparaten,
Beschikbaar met een capaciteit van 64 GB.

MicroSDHC (klasse 4)

microSDHC-geheugenkaarten hebben een hogere capaciteit en gegevensoverdrachtssnelheid dan microSD-geheugenkaarten. Deze minuscule geheugenkaart, speciaal ontworpen voor mobiele telefoons, verbruikt heel weinig energie en spaart daardoor de batterij van uw mobiele telefoon. microSDHC-geheugenkaarten zijn compatibel met apparaten waarop het microSDHC-logo wordt vermeld. De specificatie Klasse 4 duidt op een minimum gegevensoverdrachtssnelheid van 4MByte/s.

► MicroSDHC (klasse 10)

microSDHC-geheugenkaarten hebben een hogere capaciteit en gegevensoverdrachtssnelheid dan microSD-geheugenkaarten. Deze minuscule geheugenkaart, speciaal ontworpen voor mobiele telefoons, verbruikt heel weinig energie en spaart daardoor de batterij van uw mobiele telefoon. microSDHC-geheugenkaarten zijn compatibel met apparaten waarop het microSDHC-logo wordt vermeld. De specificatie Klasse 10 duidt op een minimum gegevensoverdrachtssnelheid van 10MByte/s.

► CompactFlash

CompactFlash-geheugenkaarten zijn ideaal voor gebruik in digitale camera’s, MP3-spelers en PDA’s. Ze kunnen volledig worden gewist en telkens weer opnieuw worden gebruikt voor nauwkeurige opslag van foto’s en muziek. CompactFlash-geheugenkaarten zijn compatibel met apparaten waarop het CompactFlash-logo wordt vermeld.

Translate »
%d bloggers liken dit: