Prijzen Jortel: Power PS-1290 Sonic

Power PS-1290 Sonic

Specificaties
Chemie Loodzuur
Spanning 12
Hoedanigheid 9000 mAh / 9,00 Ah
Waardering WHR 108
Cel 6 cellen
Connector F2
Lengte 5,95 inch / 15,11 cm
Breedte 2,56 inch / 6,50 cm
Hoogte 3,7 inch / 9,40 cm
Kleur Grijs
Gewicht 6,6 pond / 2,99 Kg
Power PS-1290 Sonic is cross-referenced om compatibel te zijn en te vervangen Ritar RT1290 verzegelde lood-zuur batterijen. Deze 6-cel batterij door Power Sonic wordt begroot op 12V 9.0Ah 108Whr.
De Power-Sonic klep worden geregeld verzegelde lood-zuur batterijen zijn onderhoudsvrij, gemakkelijk te hanteren, robuust en zuinig. Het is een kenmerk van een hoog debiet, brede bedrijfstemperatuur, lange levensduur en diep terug te lozen.
• Absorberende Glass Mat (AGM)-technologie voor superieure prestaties.
• klep worden geregeld, morsbestendig constructie zorgt ervoor dat een veilige werking in elke positie.
• Power / volume-verhouding oplevert ongeëvenaarde energie-dichtheid.
• Goedgekeurd voor vervoer door de lucht. D.O.T., I.A.T.A., F.A.A. en C.A.B. gecertificeerd.
• U.L. erkend onder dossiernummer 20845 MH.
PRODUCT FEATURES
SEALED ONDERHOUD – De klep worden geregeld, spill-proof bouw van de POWER-Sonic accu kan zonder problemen, veilige werking in elke positie. Er is geen noodzaak om elektrolyt toe te voegen, zoals gassen die tijdens het opladen zijn gerecombineerde in een unieke "zuurstof cyclus".
Eenvoudige bediening – Geen speciale voorzorgen of behandeling zeecontainers – oppervlaktewater of in de lucht – zijn vereist, gezien de waterdichte constructie.
Economisch – De hoge watt-uur per dollar waarde wordt mede mogelijk gemaakt door de gebruikte materialen in een verzegelde lood-zuur batterijen: ze gemakkelijk beschikbaar zijn en laag in kosten.
Lange levensduur – Onder normale omstandigheden kunnen vier of vijf jaar van betrouwbare levensduur worden verwacht in de stand-by-toepassingen, of tussen de 200 en 1000 laad / ontlaad cycli, afhankelijk van de gemiddelde diepte van de kwijting.
DESIGN FLEXIBILITEIT – Batterijen mogen worden gebruikt in series en / of parallel aan de keuze van de spanning en capaciteit te verkrijgen. Vanwege recente doorbraken design, kan dezelfde accu gebruikt worden in zowel cyclische of standby-toepassingen. Meer dan 50 modellen zijn beschikbaar om uit te kiezen.
Robuuste constructie – De high-impact resistent batterij behuizing is gemaakt uit niet-geleidende kunststof of ABS styreen. Grote capaciteit batterijen vaak polypropyleen gevallen, al deze materialen geven een grote weerstand tegen schokken, trillingen, chemische stoffen en warmte.
COMPACT – Sonic Power-batterijen te gebruiken state of the art design, hoogwaardige materialen en een zorgvuldig gecontroleerde plaat-proces op uitstekende output per cel te geven. De hoge energiedichtheid biedt superieure vermogen / volume en vermogen / gewicht verhoudingen.
HIGH debiet – Een lage inwendige weerstand kan ontlaadstromen van maximaal tien keer de nominale capaciteit van de batterij. Relatief kleine batterijen kan dus worden bepaald in toepassingen waarbij hoge piekstromen.
Lange houdbaarheid – Een lage zelfontlading kunnen toestaan dat de opslag van volledig opgeladen batterijen voor maximaal een jaar bij kamertemperatuur voordat het opladen is vereist. Lagere temperaturen voor de opslag te vergroten houdbaarheid kenmerken nog verder.
Opererende temperatuurbereik van – Power-Sonic batterijen kan worden geloosd in een temperatuurbereik van -40 º C tot +60 º C (-40 º F tot +140 º F) en in rekening gebracht bij temperaturen variërend van -20 º C tot +50 º C (4 º F tot +122 º F) .
Diepontlading herstel – Speciale afscheiders, geavanceerde plaat samenstelling, en een zorgvuldig uitgebalanceerde elektrolyt-systeem zijn sterk verbeterd het vermogen van de herstellende is van overdreven diep ontladen.
BOUW
Platen (elektroden) – Plaatconstructie is de sleutel tot het produceren van een goede batterij. Herkennen van deze, POWER-Sonic maakt gebruik van de nieuwste technologie en apparatuur om roosters gegoten uit een lood-calcium-gelegeerd van antimoon. De kleine hoeveelheid calcium en tin in het raster legering schenkt de kracht om de plaat en garandeert duurzaamheid, zelfs in uitgebreide Cycle Service. Loodoxide pasta wordt toegevoegd aan het raster om de elektrisch actieve materiële vorm. In de geladen toestand, de negatieve plaat plakken is puur lood en die van de positieve loodoxide. Beide zijn in een poreus of sponsachtig formulier om oppervlakte te optimaliseren en zodoende de capaciteit te maximaliseren.
Separators: POWER-SONIC separatoren zijn gemaakt van niet-geweven glasvezel doek met een hoge weerstand tegen warmte en oxidatie. Het materiaal biedt verder een superieure absorptie elektrolyt en het behoud van het vermogen, evenals uitstekende ion geleidbaarheid.
ELECTROLYTE Geïmmobiliseerd Verdund zwavelzuur: H2SO4.
Container – Zaak materiaal ABS, high-impact kunsthars, styreen, of een polypropyleen, polyethyleen copolymeer met een hoge weerstand tegen chemicaliën en ontvlambaarheid.
Lekvrij ONTWERP & Operational Safety – POWER-SONIC batterijen zijn goedgekeurd voor verzending door de lucht, zowel door DOT en I.A.T.A. onderdeel erkenning UL’s programma voor noodverlichting en krachtige accu’s lijsten POWER-Sonic onder dossiernummer en de nummers MH14328 MH14838.
Terminals – Afhankelijk van het model, afkomstig zijn van batterijen met AMP Faston type terminals gemaakt van vertind koper, post het type terminals van dezelfde samenstelling met schroefdraad moer en bout hardware, of zware vlag terminals gemaakt van lood legering. Een speciale epoxy wordt gebruikt als afdichtingsmateriaal rond de terminals.
Ontlastklep – In geval van overmatige gas drukopbouw in de accu (meestal veroorzaakt door abnormale opladen) de ontlastklep gaat open en de druk te verlichten. De een-weg-klep zorgt niet alleen voor dat er geen lucht krijgt in de batterij waar de zuurstof zou reageren met de platen waardoor interne ontlading, maar vertegenwoordigt ook een belangrijke veiligheidsvoorziening in het geval van buitensporige overlading. Vent release druk ligt tussen 2-6 psi; De afdichtring materiaal neopreen rubber.
Dozensluittape – Afhankelijk van het model het geval is ultrasone sluiting gelast, epoxy, of heat seal

Prijzen Jortel: Power PS-1290 Sonic

Translate »
%d bloggers liken dit: