Nu zeer scherp geprijsd!!!

Nu zeer scherp geprijsd!!!

ProLite B1706S

De in hoogte verstelbare 17″ ProLite B1706S is ontwikkeld voor zakelijk gebruik en is onderdeel van iiyama’s range Milieu-vriendelijke produkten. Top-prestaties op elk vlak en een aanzienlijk lager energieverbruik dan de reguliere non-Eco LCD’s (tot 50% !) maken de B1706S de ideale keuze voor een brede doelgroep van milieubewuste en veeleisende gebruikers.

De sRGB en gamma-correctie maken de meest delicate kleurnuances mogelijk en door gebruik van de Eco-modus wordt de CO2-uitstoot aanzienlijk beperkt. Het is een 20.000:1 Advanced Contrast Ratio (ACR) panel en de monitor heeft een extra digitale DVI-aansluiting. De rotatie-funktie (landscape -> portrait) vergroot het comfort.

 

ProLite E1906S

De 19″ ProLite E1906S maakt onderdeel uit van iiyama’s range Milieu-vriendelijke produkten. Goede prestaties en een aanzienlijk lager energieverbruik dan de reguliere non-Eco LCD’s (tot 50% !) maken de E1906S de ideale keuze voor een brede doelgroep van milieubewuste gebruikers.

Door gebruik van de Eco-modus wordt de CO2-uitstoot aanzienlijk beperkt. Het is een 20.000:1 Advanced Contrast Ratio (ACR) panel en de monitor heeft een extra digitale DVI-aansluiting.

Op=op en zolang de voorraad strekt.

Translate »
%d bloggers liken dit: