monitoren van iiyama

De monitoren van iiyama

Iiyama is gespecialiseerd in monitoren. De iiyama ontwerpen zijn gebaseerd op het concept van gebruiksvriendelijkheid in combinatie met de meest up-to-date technologieën.

Of uw klant op zoek is naar een monitor voor thuis, zakelijk gebruik of industieële toepassing, hij kan er altijd vanuit gaan dat de producten van iiyama zorgen voor maximale prestaties, betrouwbaarheid en comfort.

De ProLite E2274HDS

De ProLite E2274HDS is een LED monitor met een snel 2msec full-HD panel (1920×1080 res.). De specificaties zijn indrukwekkend met 2msec reactiesnelheid en 5mln. : 1 contrastverhouding voor een sprankelend en scherp beeld met subtiele kleur- en grijs-nuances.

Met de triple input zijn alle belangrijke digitale en analoge connectoren aanwezig (DVI, HDMI en VGA), o.a. voor gebruik van notebooks met de huidige stevige grafische specificaties. De monitor is aan de achterzijde al voorbereid op een VESA-ophangbeugel voor o.a. bevestiging aan de muur.

Nu slechts €???,-

De ProLite E2475HDS

De iiyama ProLite E2475HDS, is een Full-HD 24’’ LED-monitor. Hij is Energie Star-gecertificeerd en verbruikt minder dan 1Watt in de power-management stand. Milieu-vriendelijk dus, zonder af te doen aan de hoge specificaties zoals u die van iiyama gewend bent.

De reactiesnelheid van slechts 2 msec. en het contrast van 5000.000:1 ACR staan garant voor een levendig en streepvrij beeld, zelfs bij snelle beeldwisselingen. De E2475HDS is heel flexibel inzetbaar met de triple-input omdat u moeiteloos schakelt tussen de HDMI-, DVI- en de analoge-ingang.

Nu slechts € ???,-

Translate »
%d bloggers liken dit: