Headsets

SBP1120
Philips draagbare luidspreker

Geniet van muziek in levendige stereo met compacte luidsprekers die u overal mee naartoe kunt nemen. Haal de twee luidsprekers van elkaar voor een breed stereogeluid. Dubbele drivers staan garant voor een krachtig en helder geluid. Batterijen zijn niet nodig – gewoon aansluiten en luisteren maar!

SHE2670BG
Philips oortelefoon blauw / groen

Oortelefoon met een perfect gebalanceerd en natuurlijk geluid.

Ook leverbaar in de volgende kleuren:
Blauw – SHE2670BL
Groen – SHE2670GN
Roze – SHE2670PK

SHE3570BL
Philips oortelefoon blauw

Opvallende kleuren voor elke gelegenheid. Deze superkleine oortelefoon past zich aan de vorm van de gehoorgang aan voor de beste pasvorm. De luidsprekers van topkwaliteit staan garant voor een exact geluid met krachtige bassen. De perfecte oortelefoon voor optimaal luisterplezier.

Ook leverbaar in de volgende kleuren:
Wit – SHE3570
Zwart – SHE3570BK
Roze – SHE3570PK

SHE7000
Philips oortelefoon zwart

Met kleine, efficiënte luidsprekers voor een krachtige bas en een helder geluid. Een superkleine oortelefoon die zich aanpast aan de vorm van de gehoorgang voor vele uren comfortabel luisterplezier. De speciale schuif van het kabelbeheersysteem voorkomt dat de kabel in de war raakt.

Ook leverbaar in het wit: SHE7000WT

SHE8000
Philips oortelefoon zwart

Kleine, hoogwaardige luidsprekers met rijke, diepe bassen en een glashelder geluid. Extra duurzaam doordat het snoer vanzelf losraakt wanneer eraan wordt getrokken. Dankzij de antislipelementen blijven de oordopjes goed zitten, terwijl de extra zachte hybride siliconencaps langdurig comfort bieden.

Ook leverbaar in het wit: SHE8000WT

SHE9000
Philips In-Ear hoofdtelefoon

De metalen behuizing van de hoogwaardige luidspreker absorbeert trillingen voor nauwkeurige bassen en een natuurlijk geluid. Het unieke gewelfde ontwerp staat garant voor een perfecte pasvorm en het ComplyTM-schuim zorgt voor optimale geluidsisolatie. Knoopresistent textielsnoer.
SHH2660
Philips In-Ear headset

De dubbele openingen geven de muziek van uw telefoon meer balans en harmonie, terwijl de geïntegreerde microfoon uw stem moeiteloos oppikt. Dankzij de zachte oordopjes van de headset kunt u urenlang van muziek genieten of comfortabel bellen.

SHH9560
Philips headset met hoofdband

Biedt een gedetailleerd geluid en perfecte geluidsisolatie. De gewatteerde en zelfinstellende binnenhoofdband ligt comfortabel tegen uw hoofd. De microfoon pikt uw stem moeiteloos op. Voorzien van afstandsbediening met volumeregeling en gespreksknop in het snoer voor een nog groter gebruiksgemak.
SHH9567
Philips iPhone headset met afstandsbediening en microfoon

Biedt een gedetailleerd geluid en perfecte geluidsisolatie. De gewatteerde en zelfinstellende binnenhoofdband ligt comfortabel tegen uw hoofd. Is ook uitgerust met geïntegreerde microfoon, volumeknop en nummerkeuzeknop voor uw iPhone, iPod en iPad.

SHL1700
Philips lichte hoofdtelefoon zwart

De uiterst lichte hoofdband en zachte oorkussens geven u het gevoel alsof u niets draagt, al luistert u uren achter elkaar naar muziek. De oorschelpen zijn draaibaar, zodat u de hoofdtelefoon plat kunt opbergen.

Ook leverbaar in de volgende kleuren:
Blauw – SHL1700BL
Paars – SHL1700PP
Rood – SHL1700RD

SHL4000
Philips hoofdtelefoon met hoofdband

De klassiek vormgegeven hoofdband met draaibare zachte oorschelpen zit bijzonder comfortabel, ook bij lange luistersessies.

SHL5500
Philips hoofdtelefoon met hoofdband

Deze hoofdtelefoon is ontworpen om van muziek te genieten waar u ook gaat. Dankzij de ultrazachte oorkussens en de lichte hoofdband kunt u zo lang u wilt uw favoriete nummers beluisteren. De verbluffende geluidskwaliteit biedt u een nieuwe luisterervaring.
SHL5800
Philips hoofdtelefoon met hoofdband

Deze hoofdtelefoon is ontworpen om van muziek te genieten waar u ook gaat. Dankzij de ultrazachte en isolerende oorkussens kunt u zo lang u wilt uw favoriete nummers beluisteren. De verbluffende geluidskwaliteit biedt u een nieuwe luisterervaring.

SHL9300
Philips hoofdtelefoon met hoofdband

Deze ultralichte hoofdtelefoon heeft een opvouwbare hoofdband en de grote 40 mm luidsprekers van studiokwaliteit leveren gedetailleerd, superieur geluid. Dankzij de FloatingCushions kunnen de oorschelpen in alle richtingen worden gedraaid voor optimaal draagcomfort.
SHL9450
Philips hoofdtelefoon met hoofdband

Ultracompacte en lichte opvouwbare hoofdtelefoon voor superieur geluid onderweg. De oorschelpen met 40 mm luidsprekers van studiokwaliteit en luxe Floating Cushions kunnen in alle richtingen worden gedraaid voor optimaal draagcomfort en muziekplezier.

SHL9700
Philips hoofdtelefoon met hoofdband

Plat, opvouwbaar en licht aluminium ontwerp voor ultiem muziekplezier onderweg. De oorschelpen met 40 mm luidsprekers van studiokwaliteit en luxe FloatingCushions kunnen in alle richtingen worden gedraaid voor optimaal draagcomfort en geluid.
SHN2600
Philips hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

Geluid tegen geluid. Deze oortelefoon met ruisonderdrukking vermindert hinderende externe geluiden tot 75%. De caps zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten voor een perfecte afsluiting en een comfortabele pasvorm. Ideaal voor in het vliegtuig of in de trein.

SHN4600
Philips In-Ear hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

Geluid tegen geluid. Deze oortelefoon met ruisonderdrukking vermindert hinderende externe geluiden tot 85%. De caps zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten voor een perfecte afsluiting en een comfortabele pasvorm. Ideaal voor in het vliegtuig of in de trein.
SHP6000
Philips Hifi hoofdtelefoon

De krachtige basluidsprekers en zelfinstelbare FloatingCushions staan garant voor optimaal geluid en langdurig comfort.

SHP8000
Philips Hifi hoofdtelefoon

Luxe FloatingCushions en luidsprekers van 40 mm voor geluid van studiokwaliteit en optimaal luistergenot.


Jordaan

Telecommunicatie

Met vriendelijke groeten.

Rene Jordaan

Swanendrift 56

3332 RN Zwijndrecht

Tel 078 6122207

Fax 0842220526

Mobile: 0651494654

Handelsreg 23082194

BTW -NL070460942B01

e-mail info@jortel.n is geworden (informatie@jortel.nl)

https://www.jortel.nl

Translate »
%d bloggers liken dit: