Gecombineerde clipomzetter FSK > DTMF en DTMF>FSK


Gecombineerde clipomzetter FSK > DTMF en DTMF>FSK

  • FSK>DTMF

Met deze CLIP converter kunt u een willekeurige analoge telefoon met DTMF nummerweergave geschikt maken voor het internationale FSK nummerweergave systeem van kabel maatschappijen,o.a UPC, Ziggo.
.
Met ingang van begin februari 2009 gaat Ziggo definitief over op het FSK protocol.

Deze CLIP converter is vanaf die datum dus uitermate geschikt voor het gebruik van analoge KPN (DECT) telefoons op het kabelnetwerk van Ziggo.

Indien u dus een abonnement heeft bij UPC of Ziggo, maar b.v. een Nederlands telefoontoestel met nummerweergave (DTMF), kunt u deze alsnog gebruiken i.c.m. de internationale nummerweergave dienst (FSK).

  • DTMF>FSK

Tevens kunt u met deze CLIP converter een willekeurige analoge telefoon met FSK nummerweergave geschikt maken voor het DTMF nummerweergave systeem van KPN.

Indien u dus een abonnement heeft op de nummerweergave dienst van KPN, maar b.v. een telefoontoestel met internationale nummerweergave (FSK), kunt u deze alsnog gebruiken i.c.m. de KPN nummerweergave dienst (DTMF).

Levering incl. telefoonsnoertje en handleiding.

De converter werkt niet op de volgende toestellen: Ericsson 260, Washington 50, Neveda en Madrid van de KPN en de Tiptel analoge telefooncentrales.

Let wel, dit apparaat is bedoelt voor één aangesloten randapparaat.

Nu €25,00 incl. 19% BTW

Translate »
%d bloggers liken dit: