De recentste definitie-updates voor Microsoft Security Essentials handmatig downloadenrecentste definitie-updates voor Microsoft Security Essentials handmatig downloaden


In dit artikel wordt beschreven hoe u handmatig de nieuwste virus- en spywaredefinitie-updates downloadt voor Microsoft Security Essentials (eerder bekend als Microsoft Morro).

Meer informatie

Opmerking U moet weten of Windows XP, Windows Vista of Windows 7 zich in een de…

Opmerking U moet weten of Windows XP, Windows Vista of Windows 7 zich in een de 32-bits of 64-bits besturingsomgeving bevindt om de juiste versie van de virus- en spywaredefinitie-updates voor Microsoft Security Essentials te kunnen installeren. Ook moet u als beheerder bij Windows zijn aangemeld. Als u niet zeker weet welk omgevingstype van Windows XP- Windows Vista- of Windows 7 is geïnstalleerd of als u hulp nodig hebt om te achterhalen of u een beheerder van de computer bent, gaat u naar de volgende Microsoft-website:

http://support.Microsoft.com/gp/admin (http://support.microsoft.com/gp/admin?ln=nl)

Nadat u hebt vastgesteld wat uw besturingsomgeving is, downloadt u de juiste updateversie van het programma. Volg hiertoe de volgende stappen:

1. Download het updatebestand voor de virus- en spywaredefinities voor Microsoft Security Essentials voor uw Windows-versie:

o Klik op de volgende koppeling om het bestand voor een 32-bits (x86-) versie van Windows te downloaden:

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=87342 (http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=87342)

o Klik op de volgende koppeling om het bestand voor een 64-bits versie van Windows te downloaden:

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=87341 (http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=87341)

2. Opmerking U moet een 64-bits versie van Windows hebben om een 64-bits versie van Windows Security Essentials te kunnen uitvoeren. 64-bits versies van Windows zijn onder meer x64-versies van Windows.

3. Klik op Uitvoeren om het definitie-updatebestand meteen te installeren. Klik op Opslaan om het bestand op de computer op te slaan. Als u op Opslaan klikt, moet u onthouden in welke map u het bestand opslaat.

4. Ga als volgt te werk om het opgeslagen bestand te installeren:

o In Windows XP:

Dubbelklik op het bestand en klik vervolgens op OK.

o In Windows Vista of Windows 7:

Klik met de rechtermuisknop op het bestand en klik op Als administrator uitvoeren. Als u naar een beheerderswachtwoord of om een bevestiging wordt gevraagd, typt u het wachtwoord of klikt u op Doorgaan.

5. Tijdens de uitvoering van het definitie-updatebestand wordt een dialoogvenster geopend om het bestand uit te pakken. In het dialoogvenster wordt aangegeven dat de definitie-update wordt geïnstalleerd. Nadat het uitpakvenster is gesloten, kunt u controleren of de virus- en spywaredefinities zijn bijgewerkt. Open hiervoor Microsoft Security Essentials, klik op Update en controleer de status van de virus- en spywaredefinities.

Translate »
%d bloggers liken dit: