De Doro 8031 senioren smartphone is de nieuwste smartphone van Doro en de enige senioren smartphone met 4G.

De Doro 8031 senioren smartphone is de nieuwste smartphone van Doro en de enige senioren smartphone met 4G.
Wat de Doro 8031 senioren smartphone zo uniek maakt is dat deze beschikt over 4G. 4G is de nieuwste vorm van mobiel internet dat sneller is in vergelijking met de voorloper (3G).
4G maakt het mogelijk om ook op straat gebruik te maken van internet. LET OP: hiervoor dient u te beschikken over een simkaart of abonnement waarmee u data (internet) kunt gebruiken. Uiteraard is het ook mogelijk om deze functie gemakkelijk uit te zetten waardoor u niet onverwacht hoge kosten maakt met uw senioren smartphone.
Met de Doro 8031 smartphone voor senioren geniet u van alle gemakken waar een reguliere smartphone ook over beschikt, maar dan voorzien van een gemakkelijk en overzichtelijk uiterlijk. Met de smartphone voor senioren behoudt u wel de mogelijkheid om alle apps te downloaden die voor Android verkrijgbaar zijn zoals Whatsapp, Skype, Facebook en het nieuws.
De Doro 8031 senioren smartphone is voorzien van een 5 megapixel camera, genoeg om scherpe en heldere foto’s te maken. Deze foto’s kunt u vervolgens opslaan op uw telefoon of versturen. De foto’s slaat u op, op het interne geheugen van de telefoon. Dit interne geheugen is uit te breiden met een Micro SD kaart (optioneel verkrijgbaar).
De smartphone voor senioren wordt geleverd inclusief handige bureaulader. Om de senioren smartphone op te laden hoeft u deze alleen in de bureaulader te plaatsen waarna de telefoon vanzelf oplaad. Als u deze bureaulader naast uw bed plaatst kunt u deze tijdens het slapen opladen en wanneer u opstaat is de senioren smartphone helemaal opgeladen en klaar voor gebruik.
De Doro 8031 senioren smartphone is een relatief kleine smartphone voor senioren die zeer prettig in de hand ligt.
De telefoon is zo ontworpen dat deze bestand is tegen een stootje. Het wordt echter geadviseerd om de telefoon is een hoesje te doen en een screenprotector aan te schaffen om krassen en beschadigingen aan de telefoon te voorkomen.
Productspecificaties van de Doro 8031 senioren smartphone:
– Kleur: wit
– Noodtoets met GPS plaatsbepaling
– HD geluid (hoge kwaliteit geluid)
– H.A.C. (geschikt voor gebruik met gehoorapparaten)
– Bluetooth
– Wifi
– 5 megapixel camera
– Eenvoudige interface
– Inclusief My Doro Manager
– Android 5.1
– Telefoongrootte (mm): 137x71x10,1
– Telefoongewicht met batterijen (g): 142
– Schermgrootte (inch): 4.5"
– Schermgrootte (H x B mm): 98.64*55.44
– Intern geheugen: 8GB
– Directe geheugentoetsen: 4
– Grootte telefoonboek: >500
– 3 fysieke knoppen
– Inclusief bureaulader en hoofdtelefoon

Translate »
%d bloggers liken dit: