28 June, 2018 08:34

Numark CD MIX USB all-in-one DJ systeem

Numark CD MIX USB all-in-one DJ systeem
Artikelnr: 9000-0023-5281 Garantietermijn: Op dit product krijg je 3 jaar garantie.

Algemeen

De originele CD MIX was een populaire verschijning onder DJ’s. De mogelijkheid om zonder veel gedoe je set-up mee te nemen naar een optreden en meteen na aansluiten te kunnen te gaan spelen was voor vele DJ’s een droom die uitkwam. Numark heeft de CD MIX daarom een een opknapbeurt gegeven met de toevoeging van betere componenten en de toevoeging van USB-ondersteuning. Zo maakt Numark met de CD MIX USB een sterk alles-in-één systeem dat zijn mannetje zal staan in de DJ-wereld.

Mogelijkheden

De CD MIX USB is in wezen twee volledige CD/USB controllers in een enkele compacte behuizing. Elke controller heeft een flink arsenaal aan mogelijkheden, compleet met jog wheel, ingebouwde effecten, aux input, mixer met crossfader en cueing functies. Daarnaast zijn er ook twee hoofdtelefoon aansluitingen voor het monitoren van je mix. Het heeft alles wat een DJ nodig heeft in een formaat dat zo in je rugzak past.

IPHONE 6 / 6S LAADT NIET OP WAT NU? DE OPLOSSING!

IPHONE 6 / 6S LAADT NIET OP WAT NU? DE OPLOSSING!

Heb je problemen met het opladen van van je iPhone 6 of je iPhone 6s? In deze reparatie handleiding vertellen we je stap voor stap hoe je dit probleem zelf kunt oplossen.

Het niet kunnen opladen van je iPhone 6 of iPhone 6s kan door een aantal problemen worden veroorzaakt, hieronder vind je een overzicht van de problemen.

· Stof in de dock connector

· Een defecte dock connector

· Een defecte batterij

· Een defecte U2 IC chip op het moederbord

Meestal is het probleem vrij eenvoudig te verhelpen en wordt het veroorzaakt door een van de bovenste problemen. Het probleem wordt meestal niet veroorzaakt door de U2 IC chip, uit ervaring weten wij dat deze bijna nooit kapot gaat.

op voorraad

ACT HDMI High Speed with Ethernet kabel male 0.5 m

ACT CAT6 U/UTP patchkabel ivoor 1 m

Ewent Bulk CAT6 Netwerkkabel Koper 2m – Grijs

Ewent Bulk CAT6 Netwerkkabel Koper 1m – Grijs

iPhone 6s Charging Port F lex Cable – Black

HP 935XL Cyaan (Origineel)

HP 935XL Magenta (Origineel)

HP 935XL Geel (Origineel)

HP 934XL Zwart (Origineel)